Actueel

Kerk-zijn in coronatijd 

Wijkgemeenten  

Kerkelijk Bureau en Diaconie

Uitgelicht

Bericht van de diaconie
We zijn allemaal kwetsbare en afhankelijke mensen en daarom willen wij er zijn voor onze naasten dichtbij en ver weg. Er zijn, voor jou, voor Gouda, voor een wereld in nood. Het is dan ook onze hoop en dringende oproep dat u contact met ons opneemt als u het even niet alleen redt.  

Hemelvaart & Pinksteren: Feest van hoop
Hoop. Het is een woord van maar vier letters. Maar wat het zegt is meer welkom dan ooit. Met Pinksteren vieren we dat er hoop is, omdat Gods Geest bij ons is. Daarom maken wij van het pinksterfeest een feest van hoop. Doe mee!  

In gesprek rond de Bijbel  
Door het geloofsgesprek te voeren, ontdek je wat de diepte, breedte en hoogte zijn van het geheim van Christus. Dat kan alleen samen met ‘alle heiligen’, zoals de Bijbel zegt. Dat zijn je broers en zussen in de gemeente, mensen met wie je verbonden bent en van wie je kunt leren. 

U geeft rust 
In deze onrustige tijden komen meer dan twintig verschillende kerken samen om het prachtige lied 'U geeft rust (door alles heen)’ te zingen. We hopen dat de troostende woorden jou mogen bemoedigen. Door alles heen zingen we samen woorden van hoop.