Actueel

Wie je ook bent, welkom in de kerk! 

Wijkgemeenten    

Nieuwsberichten

Uitgelicht

Vraag nu gratis de veertigdagentijd kalender 2023 aan 
Op 22 februari start de Veertigdagentijd, voor veel mensen een tijd van bezinning. De Petrus-veertigdagentijdkalender helpt je om deze periode bewust te beleven. Voor iedere dag is er een bijbeltekst met een korte overdenking, afgewisseld met vastentips, gebeden en liederen. Bestel de kalender nu gratis!

Energiebeleid
In 2023 gaan we vanwege de oplopende energiekosten weer zo efficiënt mogelijk verwarmen. Neem gedurende het stookseizoen wat extra warmte mee! Meer informatie op het onderdeel Kerkbeheer/Energiebeleid.  

Vluchtelingen 
Op de speciale themapagina lees je wat de Protestantse Kerk doet voor vluchtelingen in Nederland en wereldwijd. Ook vind je materialen en tips om met je eigen gemeente in actie te komen. Of lees meer op de plaatselijke diaconiepagina. 

In gesprek rond de Bijbel  
Door het geloofsgesprek te voeren, ontdek je wat de diepte, breedte en hoogte zijn van het geheim van Christus. Dat kan alleen samen met ‘alle heiligen’, zoals de Bijbel zegt. Dat zijn je broers en zussen in de gemeente, mensen met wie je verbonden bent en van wie je kunt leren.