Actueel

Wie je ook bent, welkom in de kerk! 

Wijkgemeenten    
  • Overzicht Kerkdiensten en Vespers
  • Elke dag van 19.00 - 21.00 uur Sint-Joostkapel: Open Kerk, zie uitgelicht 
  • Woensdagavond 19.30 uur Sint-Janskerk online Vespers 
  • 20 januari 20.00 uur De Veste: Online GoudAderlezing, Eric Holterhues over het thema 'Matigheid'.  
  • 17 februari STEP: The Parenting Teenagers Course
  • 20 februari 17.00 uur Sint-Janskerk: Goudse Glazendienst

  •  Neuwsbrief Protestantse Kerk in Nederland: Een wekelijkse nieuwsbrief voor iedereen die actief is in de gemeente, vol verhalen, materialen en activiteiten. Elke dinsdag om 10.00 uur in uw inbox.

    Laatste bijwerking website: 17 januari 2022  

Nieuwsberichten

Uitgelicht

Open Kerk in de Sint-Joostkapel
Sinds enkele weken heeft de Sint-Joostkapel de taak van de Sint-Janskerk overgenomen. Zij is nu het kerkje - de kapel in de binnenstad van Gouda - waar iedereen de gelegenheid krijgt om in alle stilte tot rust te komen, om te bidden, een lichtje aan te steken.
Elke dag van 19.00 tot 21.00 uur is de kapel open. Wij wensen de bezoekers goede momenten van rust en de ervaring van Gods nabijheid.   
  

Project Levensboeken
U wilt graag uw levensverhaal delen met een vrijwilliger, die hier een mooi boek van maakt? Meldt u zich dan aan bij het Project Levensboeken. Ook kunt u nog meedoen als schrijver. Meer informatie of aanmelden bij Lizet de Knegt of Nelleke de Jong.   

In gesprek rond de Bijbel  
Door het geloofsgesprek te voeren, ontdek je wat de diepte, breedte en hoogte zijn van het geheim van Christus. Dat kan alleen samen met ‘alle heiligen’, zoals de Bijbel zegt. Dat zijn je broers en zussen in de gemeente, mensen met wie je verbonden bent en van wie je kunt leren.