Actueel

Kerk-zijn in coronatijd 

Wijkgemeenten 

Leef toe naar Pasen 

Uitgelicht

Online GoudAder lezing 9 maart 20.00 uur De Veste 
Mirjam van der Vegt - Dynamiek in Stilte - Schrijfster Beste Spirituele Boek 2021 geeft lezing voor Goudader. Mirjam van der Vegt is auteur en stiltetrainer. De voormalig journalist ontdekte het belang van rust na een burnout. Van haar boeken werden er al meer dan 50.000 exemplaren verkocht.  

Kerk in Actie 'Ik ben er voor jou' 
Er zijn zóveel mensen die wachten op een een warm woord, een goede daad, een beetje barmhartigheid. In de 40-dagentijd staan we stil bij het leven van Jezus. Hij heeft ons laten zien wat barmhartigheid is, zo inspireert Hij ons tot op de dag van vandaag. Doe mee! 
Lees meer over de zeven werken van barmhartigheid.

Kliederkerk-doeboek bij Pasen 
Tip: bestel alvast het Kliederkerk-doeboek bij Pasen! Een boekje vol leuke opdrachten, spellen, puzzels en gespreksvragen. Bestel het doeboek nu voor €1,50 en ontdek als jong en oud samen wat Pasen betekent.  

Paasgroetenactie 
In de komende Veertigdagentijd worden vanuit vele protestantse gemeenten weer tienduizenden paaskaarten naar gevangenissen gestuurd. Zo'n paasgroet doet de gedetineerden goed, blijkt uit hun reacties.  

Webinarreeks Groene Kerken
GroeneKerken inspireert, informeert en stimuleert om met elkaar aan de slag te gaan. Geef je op voor de webinars (18 februari; 18 maart en 15 april) en ontmoet groengelovige christenen. 

In gesprek rond de Bijbel  
Door het geloofsgesprek te voeren, ontdek je wat de diepte, breedte en hoogte zijn van het geheim van Christus. Dat kan alleen samen met ‘alle heiligen’, zoals de Bijbel zegt. Dat zijn je broers en zussen in de gemeente, mensen met wie je verbonden bent en van wie je kunt leren. 

U geeft rust 
In deze onrustige tijden komen meer dan twintig verschillende kerken samen om het prachtige lied 'U geeft rust (door alles heen)’ te zingen. We hopen dat de troostende woorden jou mogen bemoedigen. Door alles heen zingen we samen woorden van hoop.