Vrijwilligers vacaturebank

Op deze pagina worden oproepen geplaatst voor kandidaten/vrijwilligers in verschillende functies in het kerkenwerk of op maatschappelijk gebied. Deze advertenties staan op datum van plaatsing en worden na een half jaar verwijderd. 

> Inloophuis Domino zoekt vrijwilligers (31-01-2020)
> Het Kerkelijk Bureau zoekt vrijwilligers (20-01-2020)
> Oproep vrijwilligers voor cluster Kerk & Vluchteling: maatjes, fietsproject, taalhulpen

Inloophuis Domino is een grote, gezellige huiskamer in de Goudse binnenstad. Iedereen kan er terecht voor een kopje koffie of thee, maar ook voor een praatje, een spelletje of samen eten.
- Als gastvrouw of gastheer draag je bij aan een warme sfeer en heb je een luisterend oor voor de bezoekers.  
- Maak je de bezoekers graag blij met een lekkere maaltijd en ga je liever als kok of hulp-kok aan de slag?
Meer informatie op www.inloophuisdomino.nl

Het Kerkelijk Bureau zoekt de volgende vrijwilligers:
Wij zijn op zoek naar bezorgers van enveloppen voor een aantal blokken (ca. 75 enveloppen per blok). Deze worden driemaal per jaar bezorgd bij de gemeenteleden, met Kerst, Pasen en in de maand juni. Hiervoor krijgt u/krijg jij een vrijwilligersvergoeding. Wij hebben op dit moment in ieder geval bezorgers nodig voor de volgende blokken: Van Baerlestraat/Van der Palmstraat e.o., Abel Tasmanlaan/Jan van Riebeecklaan e.o. en de Componistenbuurt.
Meer informatie of aanmelden via 0182-513360 of mailen naar het kerkelijk bureau.

Oproep vanuit het cluster Kerk & Vluchteling van de diaconie
Voor diverse activiteiten zijn we op zoek naar vrijwilligers, die een steentje bij willen dragen om vluchtelingen hier in Gouda behulpzaam te zijn op sociaal en praktisch vlak. We zoeken dringend maatjes, één vrijwilliger voor de fietslessen in Gouda Oost en meerdere vrijwilligers voor de taal-oefengroepen. Voor het laatste hoef je geen onderwijservaring te hebben. Neem contact op met Heike Blok voor het maatjesproject, voor het fietsen met Desireé Overbeeke en voor de taalgroepen met Anita Koorevaar.