Vrijwilligers vacaturebank

Op deze pagina worden oproepen geplaatst voor kandidaten/vrijwilligers in verschillende functies in het kerkenwerk of op maatschappelijk gebied. Deze advertenties staan op datum van plaatsing en worden na een half jaar verwijderd. 

> Het Kerkelijk Bureau zoekt vrijwilligers (20-01-2020)
> Vrijwilligers Gouwestein gezocht (24-8-2019)
> Oproep vrijwilligers voor cluster Kerk & Vluchteling: maatjes, fietsproject, taalhulpen

Het Kerkelijk Bureau zoekt de volgende vrijwilligers:
Bezorgers voor een aantal blokken enveloppen (ca. 75 enveloppen per blok). Deze worden driemaal per jaar bezorgd bij de leden, met Kerst, Pasen en in de maand juni. Hiervoor krijgt u/krijg jij een vrijwilligersvergoeding. Wij hebben in ieder geval bezorgers nodig voor de Karnemelksloot, Burg. Martenssingel e.o. en voor een gedeelte van de binnenstad.
Meer informatie of aanmelden via 0182-513360 of mailen naar het kerkelijk bureau.

Vrijwilligers Gouwestein gezocht
In verpleeghuis Gouwestein worden regelmatig pastorale bijeenkomsten georganiseerd. Vrijwilligers halen mensen die niet zelf naar deze bijeenkomsten kunnen komen op, en brengen hen na afloop terug. Voor de weekopening die elke 14 dagen op maandagochtend plaatsvindt, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zodat bewoners van Gouwestein deze bijeenkomsten kunnen blijven bezoeken. De weekopening begint om 10.30 uur en wordt afgesloten met gezamenlijk koffiedrinken. Per keer ben je er een kleine 2 uur mee bezig. Inroosteren kan in overleg.Lijkt het je wat of wil je meer informatie, neem dan contact op met Nelleke de Jong of Alma Goossens.

Oproep vanuit het cluster Kerk & Vluchteling van de diaconie
Voor diverse activiteiten zijn we op zoek naar vrijwilligers, die een steentje bij willen dragen om vluchtelingen hier in Gouda behulpzaam te zijn op sociaal en praktisch vlak. We zoeken dringend maatjes, één vrijwilliger voor de fietslessen in Gouda Oost en meerdere vrijwilligers voor de taal-oefengroepen. Voor het laatste hoef je geen onderwijservaring te hebben. Neem contact op met Heike Blok voor het maatjesproject, voor het fietsen met Desireé Overbeeke en voor de taalgroepen met Anita Koorevaar.