Vrijwilligers vacaturebank

Op deze pagina worden oproepen geplaatst voor kandidaten/vrijwilligers in verschillende functies in het kerkenwerk of op maatschappelijk gebied. De advertenties staan op datum van plaatsing en worden na een half jaar verwijderd:

> Gezocht: techneut, met hart voor historie en bouwkunde voor Sint-Joostkapel (15dec22)
> Vrijwilligers gevraagd voor Swanenburgshofje (5nov22)
> Muziekcommissie stichting Goudse Sint-Jan zoekt vrijwilligers (23sep22)
> Het kerkelijk bureau vraagt regelmatig vrijwilligers 
> Oproep versterking organisten-/pianistenteam

Gezocht: techneut, met hart voor historie en bouwkunde 
Sinds juli 2021 zijn de onderhouds- en de exploitatiecommissie van de Protestantse Kerk Gouda verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken 
omtrent de Sint-Joostkapel en de Lutherzaal aan de Lage Gouwe 134 in Gouda. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om met techniek, onderhoud en verbouwingen bezig te zijn in en rond de Sint-Joostkapel.
Voor  meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Verkuil (06-53283090) en Arie-Jan Broere (06-54392203). Ook kunt u een e-mail sturen naar: kerkelijkbureau@pkngouda.nl.

Vrijwilligers gevraagd Swanenburgshofje
Lees meer op de website www.swanenburghshofje.nl/vrijwilliger-worden/

Muziekcommissie stichting Goudse Sint-Jan zoekt vrijwilligers
Genoemde commissie organiseert van oudsher kwalitatief zeer goede concerten in onze prachtige Sint-Janskerk. Vele muziekliefhebbers bezoeken 
deze concerten en spreken hun waardering na afloop uit. Versterkingen in de vorm van vrijwillige medewerkers kan de commissie goed gebruiken. 
Muziekliefhebbers, meldt u aan en kom deel uitmaken van ons enthousiaste team! Nadere informatie kan worden verkregen bij René Koster, tel. 06-28717717.

Het Kerkelijk Bureau
Zoekt regelmatig vrijwilligers om enveloppen te bezorgen etc. Heb je interesse? Neem contact op met het Kerkelijk Bureau. 

Oproep versterking organisten-/pianistenteam

De Protestantse Gemeente Gouda zoekt dringend versterking van haar organisten-/pianistenteam. Er is een enthousiaste groep van organisten/pianisten die met volledige inzet de lofzang gaande houdt, maar het aantal organisten/ pianisten neemt de laatste jaren helaas af. De organisten-/pianisten spelen volgens een gezamenlijk op te stellen kwartaalrooster de diensten in de Pauluskerk, Oostpoort, Ontmoetingskerk, De Veste en Westerkerk. U ontvangt een kleine onkostenvergoeding. Lees verder voor meer informatie.