Vrijwilligers vacaturebank

Op deze pagina worden oproepen geplaatst voor kandidaten/vrijwilligers in verschillende functies in het kerkenwerk of op maatschappelijk gebied. Deze advertenties staan op datum van plaatsing en worden na een half jaar verwijderd. 
> Bezorgen enveloppen voor Kerkelijk Bureau (31-07-2020)
> Oproep versterking organisten-/pianistenteam (10-04-2020)
> Inloophuis Domino zoekt vrijwilligers (31-01-2020)
> Oproep vrijwilligers voor cluster Kerk & Vluchteling: maatjes, fietsproject, taalhulpen

Kerkelijk Bureau
Wij zijn op zoek naar bezorgers van enveloppen voor een aantal blokken (ca. 75 enveloppen per blok). Deze worden driemaal per jaar bezorgd bij de leden, dit jaar nog eind september en voor Kerst. Hiervoor krijgt u/krijg jij een vrijwilligersvergoeding. Wij hebben op dit moment in ieder geval bezorgers nodig voor het volgende blok: de Werven- en Burgenbuurt. Voor meer informatie of voor aanmelden kunt u/kun je bellen of mailen met het kerkelijk bureau.  

Oproep versterking organisten-/pianistenteam

De Protestantse Gemeente Gouda zoekt dringend versterking van haar organisten-/pianistenteam. Er is een enthousiaste groep van organisten/pianisten die met volledige inzet de lofzang gaande houdt, maar het aantal organisten/ pianisten neemt de laatste jaren helaas af. Het is hierdoor lastig geworden om het speelrooster ingevuld te krijgen. De organisten-/pianisten spelen volgens een gezamenlijk op te stellen kwartaalrooster de diensten in de Pauluskerk, Oostpoort, Ontmoetingskerk, De Veste en Westerkerk. U ontvangt een kleine onkostenvergoeding. Lees verder voor meer informatie.  

Vrijwilligers Inloophuis Domino
Inloophuis Domino is een grote, gezellige huiskamer in de Goudse binnenstad. Iedereen kan er terecht voor een kopje koffie of thee, maar ook voor een praatje, een spelletje of samen eten. Als gastvrouw of gastheer draag je bij aan een warme sfeer, heb je een luisterend oor voor de bezoekers. Je maakt de bezoekers graag blij met een lekkere maaltijd  of ga je liever als kok of hulp-kok aan de slag? Meer informatie op www.inloophuisdomino.nl

Oproep vanuit het cluster Kerk & Vluchteling van de diaconie
Voor diverse activiteiten zijn we op zoek naar vrijwilligers, die een steentje bij willen dragen om vluchtelingen hier in Gouda behulpzaam te zijn op sociaal en praktisch vlak. We zoeken dringend maatjes, één vrijwilliger voor de fietslessen in Gouda Oost en meerdere vrijwilligers voor de taal-oefengroepen. Voor het laatste hoef je geen onderwijservaring te hebben. Neem contact op met Heike Blok voor het maatjesproject, voor het fietsen met Desireé Overbeeke en voor de taalgroepen met Anita Koorevaar.