Vrijwilligers vacaturebank

Op deze pagina worden oproepen geplaatst voor kandidaten/vrijwilligers in verschillende functies in het kerkenwerk of op maatschappelijk gebied. De advertenties staan op datum van plaatsing en worden na een half jaar verwijderd:

> Vrijwilligers gevraagd voor Swanenburghshofje (4-2-2022)
> Nieuwe vacatures Inloophuis Domino (5-11-2021)
> Vacature logistieke coördinator Goudse Voedselbank (30-08-2021)

> Oproep maatjes voor Kerk & Vluchteling 
> Het kerkelijk bureau vraagt regelmatig vrijwilligers 
> Oproep versterking organisten-/pianistenteam

Vrijwilligers Swanenburghshofje
Vanuit het Swanenburghshofje helpen we mensen die een tijdje hulp nodig hebben. Onze vrijwilligers zijn echt een meerwaarde door een tijdje met iemand op te lopen en een luisterend oor en steuntje in de rug te bieden. Op dit moment zoeken we dringend enkele nieuwe vrijwilligers (vrouwen én mannen).
Wil je er eens over nadenken of dit iets voor jou is? Wil je meer informatie over de werkzaamheden als vrijwilliger of wil je je aanmelden? Kijk eens op onze website, bel 0182-525925 of mail naar info@swanenburgshofje.nl

Vacatures vrijwilligers Inloophuis Domino

We zoeken vrijwilligers voor de volgende functies:‚Äč
- gastheer of gastvrouw: Je hebt een luisterend oor voor de mensen die Domino bezoeken, schept een gezellige sfeer en doet wat lichte huishoudelijke taken.
- kok of kokshulp: Je bereidt met z'n tweeën een maaltijd voor maximaal 35 personen en doet hiervoor binnen een budget zelf de boodschappen. Meer weten? Kijk hier

Vacature logistieke coördinator Goudse Voedselbank
Welke logistieke coördinator wil als vrijwilliger de Goudse Voedselbank komen versterken?
Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger die van aanpakken weet en anderen kan aansturen. 

Oproep maatjes voor Kerk & Vluchteling
Wij zijn op zoek naar nieuwe maatjes! Lijkt het jou mooi om een poosje op te trekken met een nieuw ingekomen statushouder/ vluchteling, meld je dan aan bij Heike Blok of Anita Koorevaar. Onze maatjes bieden praktische hulp, een luisterend oor en helpen de nieuwe Gouwenaar wegwijs in onze stad. Uiteraard word je begeleid door een vaste mentor en vindt er vooraf een gesprek plaats waarin wij het reilen en zeilen van het maatjesproject uitleggen en wij benieuwd zijn naar jouw achtergrond en motivatie. 

Het Kerkelijk Bureau

Zoekt regelmatig vrijwilligers om enveloppen te bezorgen etc. Heb je interesse? Neem contact op met het Kerkelijk Bureau. 

Oproep versterking organisten-/pianistenteam

De Protestantse Gemeente Gouda zoekt dringend versterking van haar organisten-/pianistenteam. Er is een enthousiaste groep van organisten/pianisten die met volledige inzet de lofzang gaande houdt, maar het aantal organisten/ pianisten neemt de laatste jaren helaas af. De organisten-/pianisten spelen volgens een gezamenlijk op te stellen kwartaalrooster de diensten in de Pauluskerk, Oostpoort, Ontmoetingskerk, De Veste en Westerkerk. U ontvangt een kleine onkostenvergoeding. Lees verder voor meer informatie.