Projecten

Overige projecten 

Project Kerk en Werk
Momenteel is bijna 8% van de Nederlandse bevolking werkzoekend. Ruim 600.000 mensen zoeken een baan. Ook in Gouda raken mensen hun werk kwijt. Als je je werk kwijtraakt, kan dat allerlei onzekerheden met zich meebrengen. Je moet je opnieuw oriënteren: wat wil ik, wat kan ik, wat zijn de mogelijkheden. Een aantal vrijwilligers in de kerken willen hun ervaring en deskundigheid delen om werkzoekenden te steunen. 

Het aanbod van deze vrijwilligers is veelzijdig: luisteren naar iemands verhaal en meedenken over hoe nu verder, meedenken over nieuwe beroepsmogelijkheden, helpen bij het schrijven van sollicitatiebrieven, advies bij de vormgeving van een CV, advies bij het starten als zzp-er, etc. Als u uw baan kwijt bent en behoefte hebt aan iemand uit de kerk die eens met u meedenkt, neem dan contact met ons op.

Eetgroep eenoudergezinnen
De eetgroep voor eenoudergezinnen eet één keer per maand op vrijdagavond samen. Vanaf januari 2014 komen de ouders met kinderen elke tweede vrijdag van de maand bij elkaar. Er wordt samen gekookt en afgewassen.

Waar? Inloophuis Domino, Oosthaven 31c. 
Tijd? Van 17.00 tot 19.30 uur. 
Kosten? 4 euro per volwassene en 2 euro per kind. 

Aanmelden kan bij Joyce Schoon of bij Mariken den Hartog